Om Däcktjänst i Stockholm

En pålitlig däck och servicepartner året runt

 

Däcktjänst i Stockholm startades för att möta kundens efterfrågan av en bra serviceverkstad, med lång erfarenhet inom branschen gällande både lastbilsdäck, Entreprenad samt personbilsdäck och inte minst vikten av att erbjuda en hög service.

Först ut är verksamheten i Tumba, där vi i skrivande stund håller på och bygger upp lokalerna parallellt med att verksamheten drar igång. Målet är att i framtiden kunna erbjuda flera kunder runt hela stockholm den service som man som kund skall kräva!

Tack vare en lång relation med marknadsledande leverantörer inom såväl däck, fälg och fordonsservice kan vi erbjuda dig eller ditt företag ett bra koncept. Vi har allt från det minsta skottkärrsdäcket, personbilsdäck, lastbilsdäck till de stora entreprenaddäcken. Vi erbjuder självklart däckhotell, däckreparationer samt fordonsservice och reparationsverktyg.

Tveka inte att kontakta oss med frågor ang däck, fälg eller fordonsservice.

 

Våra tjänster

Däck – Fälg – Service

Vi erbjuder däck-fälg i alla prislägen och dimensioner och jobbar med marknadsledande leverantörer som ger såväl er som kund och oss som verkstad rätt produktval för ert behov.

Läs mer 

Tunga fordon

Vi vet att dina fordon aldrig får stå stilla. De måste rulla på vägarna för att vara lönsamma. Lönsamhet och säkra fordon är grunden till våra tjänster. Vi kan hjälpa dig att hålla en hög standard på din vagnpark och hitta säkra och prisvärda däck.

Läs mer

Däckhotell

Vi tar hand om ditt däckbyte och säsongsförvaring. Självklart skiftar vi dina hjul på dropp in alternativt på bokad tid – vi tar förvarar självklart dina hjul rätt och under trygga förhållanden.

Läs mer